Terrein reserveren

Tennisclub Roeselare
Wij zullen dit eerste jaar ons reservatiesysteem via Tennisvlaanderen openstellen voor jaarabonnementen. Mensen die los willen reserveren en dus nog geen lid zijn kunnen telefonisch of via email een veld huren, welke wij dan zullen verwerken voor u indien beschikbaar.
REGELS
Het is niet toegestaan om:
  • Valse, extra accounts aan te maken.
  • Reservaties te maken voor 2 velden op zelfde moment als er maar 1 nodig is.
  • Reserveringen te maken en niet komen opdagen. Tijdig annuleren dus of doorgeven als de veldjes niet nodig zijn, zodat wij deze kunnen doorverhuren en anderen padelfun garanderen.
  • Het recht op speeltijd vervalt indien reserveerder na 15 min het terrein niet betreden heeft.

Indien men deze regels niet hanteert dan behouden wij ons het recht voor om gepaste sancties te nemen gaande van tijdelijke schorsing tot schrapping lidmaatschap zonder teruggave lidgeld. Ook zou het bij escalatie kunnen voorkomen dat men niet meer welkom is bij de club. Ook kan er hiervoor een boete plaatsvinden, niet om een boete te geven, maar enkel om er op toe te zien dat alle basic rules worden gerespecteerd, niet meer en niet minder. Een toffe club blijven, begin bij uzelf.

Ook voor ons tennisgedeelte is dit van toepassing. Bovendien moet eenieder die geen lid is en toch wil reserveren ons op de hoogte brengen hiervan en voor betreden speelveld het betreffende deel betalen. Dat lijkt ons niet meer dan logisch in dit geval.

Ook heeft de club altijd voorrang bij reserveringen voor tornooien, lessen, competities en activiteiten, zowel bij padel als indoor en outdoor tennisvelden.